El Flors i Violes es reinventa amb una jornada de concerts a Can Mario el 26 de setembre

Palafrugell

Data: 10/09/2020

INTERVÉ: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

Després de mesos d’incertesa, posposar dates i donar-li voltes al format, finalment Palafrugell florirà  en el primer cap de setmana de tardor. El Flors i Violes tindrà lloc el proper dissabte 26 de setembre, amb un sol dia de programació i un únic emplaçament: la plaça de Can Mario.

El festival enguany s’ha transformat en tres sessions de concerts i cinc formacions musicals sobre l’escenari de Can Mario. A les dotze del migdia, l’hora del vermut es veurà amenitzada amb Pavvla, seguida de Joan Colomo. A les cinc de la tarda serà el torn de l’espectacle més familiar, amb el grup infantil Reggae per Xics. La nit també tindrà les seves actuacions, a càrrec de Mazoni i Ramon Mirabet, tot això a partir de les deu.

El recinte quedarà limitat i tancat i es faran diversos espais amb taules i cadires organitzats en grups de 2, 3 i 4 persones. La capacitat màxima, tenint en compte les mesures de seguretat, serà de 500 persones. L’Ajuntament creu que aquest és el model que acabaran seguint tots els actes culturals de gran format a la vila durant els propers mesos.

Per tal de complementar l’experiència musical, es transformarà la Plaça de Can Mario, amb llums i elements decoratius, a càrrec de l’artista Juli Sanjuan i la Clau Events & Weddings, a més d’espectacles de llum, a càrrec de Sona, So i LLum, tot per sorprendre i viure l’essència del Flors i Violes en aquell espai. També hi haurà servei de bar a les taules, de la mà de l’associació juvenil Birres Braves.

L’entrada als concerts serà gratuïta, però caldrà reservar prèviament les entrades dels concerts als quals es vol assistir, a través del web www.florsivioles.cat, a partir del dilluns 14 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura