Albert Guinovart i Elisabet Franch fascinen al Cicle de Concerts d'Aro

En el marc del Cicle de Concerts d'Aro, el pianista i compositor, Albert Guinovart, i la flautista, Elisabet Franch, han fascinat al públic amb la seva actuació a l'Església de Santa Cristina d'Aro. El duet ha interpretat un repertori molt variat d'obres musicals, entre elles "Quatre preludis de llum" composats per Albert Guinovart. 

El pianista i compositor, Albert Guinovart, i la flautista, Elisabet Franch, han fascinat al públic amb la seva actuació a l'Església de Santa Cristina d'Aro la qual s'emmarca dins de la programació del Cicle de Concerts d'Aro que organitza l'Ajuntament del municipi.

La parella ha interpretat un repertori molt variat d'obres musicals, entre les quals cal destacar "Quatre preludis de llum" composats per Albert Guinovart.

Per al duet, el concert ha estat la culminació de l'èxit del seu primer treball discogràfic junts, amb el disc "Franch Plays Franck" sota el prestigiós segell Sony Classical, premiat amb dues medalles d'or en les categories Música Clàssica i Àlbum als Global Music Awards de Califòrnia, Premi Talent 2022 en Música i Composició, Melómano d'Or Octubre 2022 i medalla d'or als World Classical Music Awards de Londres.

Respecte a la programació del cicle de concerts, ja s'apropa a la recta final, ja que només queda un concert. Serà aquest divendres 25, a les 21 h a l'Espai Ridaura, hi tindrà lloc el concert de la Sant Andreu Dixie Jazz Band, sota la batuta del director Joan Chamorro. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura