L'il·lusionista ganxó Marc Sàbat comparteix trucs de màgia des de casa

INTERVÉ: ​Marc Sàbat, il·lusionista

Després de més de dues setmanes de pintar Arcs de Sant Martí de colors, mirar pel·lícules i series, fer exercici o convertir-nos en tots un xefs, pot ser que els jocs i les activitats per fer comencin a resultar repetitives, especialment pels qui tenen nens a casa. En aquest cas, la màgia pot resultar un bon entreteniment domèstic per a aquests dies de tancament.

L'il·lusionista ganxó Marc Sàbat comparteix els seus trucs ‘on line' per amenitzar els dies de confinament. Es tracta de jocs senzills, amb materials que hi ha a totes les llars, perquè tothom es pugui distreure i aprendre. També hi juga un paper important la conscienciació de quedar-se a casa, com en el truc que es pot veure en pantalla contra el coronavirus. 

Malgrat que tots els shows previstos, per ara, han quedat suspesos, des del món de l'espectacle insisteixen en que es tingui en compte la cultura i que, per tant, es doni suport via xarxes socials a tots els artistes de diferents sectors que s'estan esforçant per fer-nos el confinament més agradable. 

Sàbat espera poder tornar als escenaris lo abans possible, però mentrestant, per aprendre molts més trucs seguirà publicant vídeos i oferint especatcles a les seves xarxes socials (@marcsabatmagic).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura