Dues artistes del circ Rosa Raluy intercanvien vivències amb alumnes de l'INS Sant Feliu

Dues artistes del circ Rosa Raluy intercanvien vivències amb alumnes de l'INS Sant Feliu

Data: 11/10/2019

El Teatre Circ Rosa Raluy fa parada a Sant Feliu de Guíxols fins al 20 d'octubre amb l'espectacle Vekante, un show de circ amb un fil argumental en el que una persona de fora del món del circ s'endinsa en ell per conèixer-lo de prop. 

La carpa del Rosa Raluy s'estableix al Guíxols Arena, a pocs metres d'un dels centres educatius de la ciutat, l'Institut Sant Feliu. Precisament, els alumnes de 1r d'ESO han visitat aquesta setmana la instal·lació per descobrir més sobre la seva història però també per gaudir en privat d'un dels números de Vekante, el de les acrobàcies que fan les germanes Kimberley i Jillian Giribaldi Raluy, filles de Rosa Raluy i besnétes del fundador Luis Raluy. Al final han pogut intercanviar vivències amb els estudiants i és que elles, al llarg de la seva escolarització sempre itinerant pels diferents municipis on parava el circ, també van passar pel mateix institut

En el seu cas la Kimberley i la Jillian només van estudiar a l'INS Sant Feliu en dues breus etapes de dues setmanes però, tot i així, van tenir temps per fer amistats que han perdurat fins avui dia. 

El Teatre Circ Rosa Raluy mou un equip artístic i tècnic d'una cinquantena de professionals i pot acollir al voltant de 600 persones de públic per número. Actualment està girant per la meitat nord de Catalunya i és un dels tres circs que porta el cognom Raluy als Països Catalans. També hi ha el Raluy Legacy, al sud de Catalunya ara mateix, i el Circ Històric Raluy, a les Illes Balears.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura