El Celler de Can Roca apadrina la 26a campanya del Peix Blau ganxó

Intervenen: Josep Roca, El Celler de Can Roca / Salvador Calabuig, regidor de turisme / Carles Motas, alcalde

El peix blau de Sant Feliu de Guíxols aixeca passions i prova d'això n'és la bona salut de què gaudeix la campanya gastronòmica que li dedica la ciutat cada primavera des de fa 26 anys. 

Des d'aquest divendres i fins el 17 de juny 8 restaurants serviran menús amb el peix blau com a protagonista i 7 més serviran un plat de peix blau. També es comptarà amb activitats paral·leles a la campanya com showcookings de cuina marinera o de sushi o tastets de peix blau solidaris que es faran aquest dissabte per col·laborar amb la Regata Carla per recaptar fons per investigar la Síndrome de Rett. 

El padrí d'aquesta 26a campanya del peix blau és el Celler de Can Roca. Durant la presentació, Josep Roca ha destacat la mescla entre tradició i innovació que es produiex a Sant Feliu. 

El peix blau és un producte senzill i arrelat al territori antigament desprestigiat arran del seu preu baix i de la manca de propietats que se li atribuia. Gràcies a la campanya i a l'esforç col·lectiu de tots els actors implicats, s'ha dignificat el producte arribant a la taula dels millors restaurants. 

El regidor de turisme, Salvador Calabuig, ha aprofitat la presentació de la campanya per demanar a Josep Roca més col·laboració del Celler de Can Roca amb els restauradors locals per poder-hi fer cursos o promocions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura