Ja a la venda les entrades del Festival Cap Roig

Palafrugell

Data: 02/03/2020

Aquest dilluns al mati s'han posat a la venda les entrades del Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell. El festival que enguany arriba a les 20 edicions ha programat 26 nits de concerts del 10 de juliol fins el 22 d'agost amb varietat d'estils i artistes internacionals, nacionals i catalans. Destaca enguany el retorn a Cap Roig de Julio Iglesias que tancarà el festival amb doble concert. En poques hores les localitats de platea per veure el cantant espanyol han volat. Qui també ha venut molt ràpid les entrades pel seu concert de Cap Roig és el grup català Manel que hi presentarà el seu nou treball 'Per la bona gent'. El concert de la jove Aitana amb entrades a partir de 60 euros també va molt bé en ritme de venda igual que el de l'artista internacional que trepitjarà per primera vegada l'escenari de Calella, Lionel Richie. Les entrades per veure'l estan entre les més cares de Cap Roig, entre 200 i 300 euros. 

Pablo López que torna a Cap Roig aquesta vegada amb la gira Unikornio, Estopa que està d'aniversari celebrant 20 anys damunt dels escenaris, Sergio Dalma que enamora a Cap Roig on hi torna en els seus 30 anys de trajectòria i els colombians Morat que per tercer any consecutiu actuaran a Calella també estan venent molt ràpid les entrades pels seus concerts d'aquest estiu a la Costa Brava.

També va molt bé la venda d'entrades pel concert d'Els Amics de les Arts que presentaran el seu nou treball 'El senyal que esperaves'.

Molta gent també esperava aquest dilluns per comprar les entrades dels concerts de David Bisbal, Mika, Blaumut i Roger Hodgson a Cap Roig. Andrea Bocelli és l'artista que ha sortit amb les entrades més cares, entre 260 i 360 euros.

Per les famílies Cap Roig programa aquest estiu l'espectacle d'El Pot Petit i la màgia del Mag Lari, tots dos amb molt bona venda d'entrades.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura