La màgia del circ torna a Castell d'Aro

Intervenen: Marcel Aguilar, companyia Los Herrerita; Skate, companyia Los Herrerita

Tarda de circ la que es va viure a la plaça Lluis Companys de Castell d'Aro el passat dissabte. Amb l'objectiu de recuperar l'essència medieval però sense poder celebrar el tradicional mercat, s'han proposat diverses activitats sota el lema "Un viatge en el temps, recuperem l'essència medieval”
Una de les activitats programades era el taller de circ a càrrec de la Companyia Los Herrerita. Bitlles, malabars, diablos i activitats per l’equilibri van fer gaudir a tots els assistents que volien conéixer una mica més el món del circ amb les seves famílies

Per controlar l’aformaent l’activitat es va realitzar en dos torns: un de sis a set i un altre de set avui, a més d’haver adquirit una entrada prèvia. Durant aquesta hora, les famílies podien moure’s lliurement per tot l’espai i poder fer un tastet de les diferents activitats. Amb l’ajuda dels especialistes, els participants al taller rebien consells sobre com realitzar les activitats i tècniques per ajudar-los a començar.

L’objectiu del taller era mostrar la complexitat del circ i poder viure en primera persona les dificultats per realitzar aquest tipus d’espectacles.

Després d’una ny i mig de pandèmia, les companyies de circ tornen a treballar i oferir els seus espectacles arreu del territori, rebent l’escalf de tot el públic.

L’altre espectacle de la tarda va ser la representació de l’espectacle The Tower amb la companyia Traüt. Aquesta i el taller de Los Herrerita van fer tornar la màgia del circ a Castell d’Aro.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura