El Festival Cap Roig gaudeix dels èxits de Bryan Ferry

Palafrugell

Data: 15/07/2018

El Festival Cap Roig va rebre la passada nit de dissabte el segon concert de la temporada, de la mà de l'emblemàtic cantautor britànic, Bryan Ferry, juntament amb la seva banda. Considerat una icona i referent de la música pop rock elegant que va marcar una època al capdavant del grup Roxy Music i després en solitari, va deixar bocabadats als espectadors del Festival amb un repàs dels èxits de la seva carrera musical.

Bryan Ferry és un dels intèrprets i lletristes més emblemàtics i innovadors de la música pop, amb una veu brillant i una elegància impressionant que va deixar veure a sobre l'escenari i que va fer aconseguir un públic molt entregat i entusiasmat amb l'espectacle. 
 
El 2016 va ser un any important per el cantautor, amb una gira mundial i el llançament del seu primer disc en viu, Bryan Ferry Live 2015, que continua fins al dia d’avui. 

Els espectadors del Festival Cap Roig van poder gaudir de les cançons del seu aclamat últim àlbum, Avonmore, i clàssics del catàleg de Bryan Ferry i Roxy Music.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura