Els Dracs ballen en el penúltim dia de Festa Major de la Bisbal

La Bisbal d'Empordà

Data: 18/08/2020

Intervenen: Adrià Pereira, president de l’associació juvenil Dracs de l’Empordà, i Enric Casademont, membre sènior de la mateixa entitat.
 
Del 13 al 18 d’agost La Bisbal d’Empordà ha celebrat la seva Festa Major, marcada per l’actual crisi sanitària. Aquest dilluns, penúltim dia de celebració, han pres el protagonisme de la programació els dracs i les seves bèsties. Ho comprovem a dos quarts de set de la tarda al Pàrquing del Passeig, on l’associació juvenil Dracs de la Bisbal ha realitzat el Ball de Dracs Mini, que tal com indica el seu nom va destinat als més menuts de la casa.

Així doncs, bisbalencs i bisbalenques han dansat al ritme dels pals i tambors, que han acompanyat als bufafocs i als dracs de l’associació. A les 10 de la nit, la mateixa activitat s’ha renovat, per tal d’acollir un públic més adult.

A causa de la situació de la COVID-19, els Dracs de la Bisbal no han pogut celebrar el famós correfoc. Aquest acte s’incloïa a la programació de la Festa Major de la Bisbal des de l’any 1985. Enguany, la colla del foc s’ha hagut de reinventar i ha realitzat el Ball de Dracs, una petita mostra del que es podia veure al correfoc d’altres anys. Aquest però, no ha estat l’únic trasbals que els hi ha provocat la pandèmia.

Amb les 250 entrades disponibles exhaurides i amb un rigorós control en les mesures sanitàries, la població de la Bisbal ha acollit positivament la versió reduïda del correfoc 2020.


NOTÍCIES RELACIONADES

CONNEXIÓ: Arrenca la Festa Major de La Bisbal amb el trencament del cantir (14-18-2020)

La Bisbal de l’Empordà celebra la seva festa major més atípica marcada per la covid-19 (16-18-2020)

CONNEXIÓ- Ball de Dracs de La Bisbal d'Empordà (17-08-2020)


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura