Federico Fellini, protagonista del Festival de Cinema de Begur d'enguany

Arriba la presentació de la novena edició del Festival Internacional de Cinema de Begur a on la figura del cineasta Federico Fellini, les pel·lícules internacionals inèdites i cinema infantil en són els protagonistes. L'esdeveniment, que se celebrarà a la tardor, ha triat una imatge de portada en honor al film "La dolce vita", del cineasta Fellini.

El Festival Internacional de Cinema de Begur anuncia la seva novena edició que se celebrarà del 10 al 15 d'octubre. Durant la presentació s'ha mostrat la imatge d'enguany del festival, en honor al film "La dolce vita" del cineasta Federico Fellini, a qui el certamen ha dedicat una exposició amb motiu de l'any Fellini, que ja es pot veure als principals carrers del centre històric de Begur. Així, aquests tipus d'activitats serveixen també per promocionar les associacions del municipi.

A més, el fet que l'esdeveniment se celebri a l'octubre, implica desestacionalitzar la temporada d'estiu i promoure la cultura.

En aquesta edició, el festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava mostra un apartat de pel·lícules infantils que els alumnes de les escoles de Begur i Esclanyà poden veure, una secció internacional de curtmetratges i una altra dedicada als homenatges a directors i actors i actrius del cinema de comèdia.

També es presenta per primera vegada el resultat final dels treballs del Taller de Cinema que han realitzat les escoles de Begur i Esclanyà, projectant els dos curtmetratges que s'han rodat durant l'any.

Per altra banda, l'artista Concep Gual ha volgut aportar un granet de sorra a aquest projecte amb la construcció del premi Corall d'Or, una escultura de ferro tallada amb làser i pintada de l'atractiu color vermell que caracteritza a aquest animal.

Així, durant l'acte de presentació oficial d'aquest 2023, l'alcaldessa de Begur, Maite Selva, ha dut a terme l'entrega del premi de guió de curtmetratge en versió original catalana, a Cris Gambín, la guanyadora del concurs que el certamen va convocar durant la passada edició.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura