La Coral Mestre Sirés canta Ricard Viladesau

Intervenen: Jordi Soler, alcalde de Calonge / Carles Alsius, Entitat Cultural Mestre Sirés

La Coral Mestre Sirés de Palafrugell va oferir aquest dissabte un concert en homenatge al músic i compositor calongí Ricard Viladesau Caner i ho va fer a casa seva, concretament a la Sala Fontova. El repertori per commemorar la figura de Viladesau, qui fou batejat per Pau Casals com "El príncep de la tenora", va incloure havaneres, com "Rosa dels Vents", "Gavina Bonica" o "Ulls Verds",  i sardanes, com "L’Atrevit" o "Girona m’enamora".

El concert s’emmarcava dins de les activitats de l’Any Viladesau, que organitza l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb la col·laboració de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya. L’Any Viladesau programa durant aquest 2018 i fins al febrer del 2019, coincidint amb el centenari de naixement de Ricard Viladesau, un conjunt d’activitats per commemorar i difondre la figura i l’obra d’un dels personatges més importants del sardanisme modern.

La Coral Mestre Sirés va ser fundada l'any 1979 pel seu actual director Fèlix Pérez i porta el nom del músic begurenc Frederic Sirés, qui va dedicar molts anys a ensenyar música de forma desinteressada als joves de Palafrugell. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura