Guillem Roma tanca la 4a edició del cicle A peu de Gavarres

El concert de Guillem Roma a Sant Sadurní de l'Heura ha estat l'últim del cicle A peu de Gavarres. Roma ha interpretat cançons de tots els seus àlbums i també "Imaginar", una de les lletres més cantades durant el vespre. El d'Osona ha actuat en solitari i ha fet gaudir al públic amb cadascun dels temes, anècdotes i ritmes improvisats. Un dels moments més esperats del concert ha estat l'estrena del nou videoclip de la cançó Equilibri on hi han participat alumnes de les dues escoles del municipi en el marc del projecte "Música a les escoles".

Amb la plaça de la República de Sant Sadurní de l'Heura plena de gent, Guillem Roma ha tancat la 4a edició del cicle A peu de Gavarres. El cantautor d'Osona ha presentat el seu últim treball Postureo real, combinant els nous temes amb algunes de les primeres cançons. 

Lletres com Connexions o Alguna Cosa se nos está escapando han captat l'atenció dels espectadors. En un dels pocs concerts que Roma farà en solitari, l'artista ha jugat amb el públic, els ha fet cantar i ha posat a prova les seves habilitats musicals. 

Entre els assistents molts nens i nenes de l'Escola Gavarres i l'Escola Pedra Plana. El motiu: el nou videoclip de la cançó Equilibri on molts d'ells hi han participat i que es va estrenar a mig concert. Una proposta emmarcada dins el projecte "Música a les Escoles".

Precisament alguns nens han pujat a l'escenari per acompanyar Roma en una cançó. El mateix cantant també ha baixat per cantar entre les taules, just abans de tancar el concert amb Despedida.

Un cicle A peu de Gavarres que tanca una edició amb èxit de públic en els tres concerts. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura