Pinten un mural km 0 al pati de la Biblioteca de Palafrugell

Palafrugell

Data: 22/07/2021

Explosió de colors i curiosos personatges que evoquen el visitant a la lectura. Així es descriu el nou mural, que presideix el pati de la Biblioteca de Palafrugell. Anna Grimal, Bruna Valls i Montse Català són les autores de l'obra, que s'ha presentat aquest dimecres al públic.

COL·LABORACIÓ
És la segona vegada que les tres il·lustradores empordaneses treballen juntes. De l'experiència cooperativa s'han teixit complicitats i alhora ha sorgit un resultat, que valoren d'allò més positiu.

PROJECTE ARTECA DE LA BIBLIOTECA
La idea de crear un mural al pati de la biblioteca s'engloba dins el Projecte Arteca. La voluntat és donar un espai de representació als artistes km 0.

AMB MOTIU DE LA FESTA MAJOR
Aprofitant la programació de la Festa Major de Palafrugell, l'ens municipal ha tirat endavant l'acte cultural. A part de la presentació plàstica, la trobada ha estat amenitzada amb l'actuació musical del grup palafrugellenc White Shadow.

ESDEVENIMENTS FUTURS
Pel que fa als pròxims esdeveniments, la Biblioteca ha programat per aquest divendres la projecció del documental La paloma de Sigrid Faltin. Al llarg de l'agost, també s'han organitzat diverses presentacions de llibres i duets literaris.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura