El compositor Eduardo Niebla arriba al Baix Empordà amb el 'Mediterranean Festival Tour'

El 'Mediterranean Festival Tour' arriba al Baix Empordà amb l'actuació del compositor Eduardo Niebla, acompanyat dl seu guitarrista Joao Lima. Aquesta actuació tindrà lloc durant el mes d'agost a diferents municipis de la Costa Brava, però també arribarà fins a Menorca, València i Barcelona. 

El compositor Eduardo niebla, amb un talent sobrenatural i una profunda passió que el caracteritza ja ha arribat al Baix Empordà on ha format part del Mediterranean Festival Tour aquest dimarts dia 2 d'agost. Eduardo Niebla, és consagrat com un dels referents a escala mundial de la guitarra espanyola contemporània i forma part d'aquest festival, que neix amb la filosofia d'expandir-se per tot el mediterrani recorrent les esglésies de les localitats costaneres més icòniques de Catalunya, amb l'objectiu de crear un ambient més íntim i pròxim en un entorn únic. 

L'artista posarà en pràctica la seva seductora guitarra per oferir un repertori de música rica i molt variada, però també s'hi podran gaudir de les peces més emblemàtiques que l'acompanyen des dels inicis de la seva llarga trajectòria musical i que han estat interpretades en auditoris de tot el món i on apareix un vincle entre el flamenc, el jazz-cool i el baix mediterrani. S'afirma que Eduardo Niebla és capaç de transportar al públic als espais més romàntics de la Índia, el Japó, El Regne Unit, Aràbia Saudí, entre altres. 

El Mediterranean Festival Tour ha portat i portarà als escenaris de la Costa Brava, Menorca, València i Barcelona al guitarrista i compositor Eduardo Niebla, acompanyat del guitarrista Joao Lima. Al Baix Empordà actuaran durant el mes d'agost entre altres a s'Agaró ( 3 d'agost), a la Bisbal d'Empordà (5 d'agost), a Sant Antoni de Calonge (6 d'agost), a Pals (10 d'agost) i a Calonge ( 16 d'agost). Les entrades es poden adquirir tant a través de la web oficial d'Eduardo Niebla com en el mateix espai on s'actuarà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura