Programació Espai Ter: primera setmana de març

Torroella de Montgrí

Data: 01/03/2024

Avui, l'Auditori l'Espai Ter ha obert les portes al Tribut a Tina Turner de la mà de l'orquestra Black Music Big Band. El concert ha començat a dos quarts de nou amb les entrades estan exhaurides. Aquest mes de març la programació de l'Espai Ter ve farcida. Comencem per avançar-vos les propostes d'aquesta pròxima setmana.

L'Auditor Espai Ter de Torroella de Montgrí aposta pels espectacles pels més menuts de la casa. Aquest dijous la companyia Pep López oferirà als alumnes de P3, P4 i P5 l'espectacle "Un llençol d'estels".

Es tracta d'un espectacle de cançons de participació amb contes curts on s'uneixen la poesia, els jocs de paraules, la música, els dibuixos animats i l'aplicació de noves tècniques informàtiques. El repertori està format per diversos estils que ens acosten al jazz i el swing, el funk, la cançó d'autor, les balades o el cabaret literari.

La següent proposta és el dissabte 9 de març. Es tracta de "Pandataria" protagonitzada per Cayetana Guillén-Cuervo. L'espectacle que combina la dansa, el rap i el teatre,  vol ser un clam a la diversitat i a la tolerància.

Encara hi ha entrades disponibles. El cost és de 12 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura