Les exposicions de Lluis Llongueras i Joaquín Ureña arriben al Castell de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 07/07/2021

Intervenen: Jordi Soler, alcalde de Calogne i Sant Antoni; Joaquin Ureña, pintor

Les exposicions de Lluis Llongueras i Joaquin Ureña ja es poden visitar al Castell de Calonge. L’acte del passat tres de juliol va servir per presentar al públic les diferents sales del castell i els tipus de pintura i escultura que s’hi poden trobar. La innauguració va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi que va explicar els tipus d’obra de cada artista.

En la presentació de les exposicions també hi va ser el pintor Joaquin Ureña. Amb la seva col·lecció de quadres, Ureña ens obre les portes de casa seva mostrant els racons del seu domicili, ensenyant al visitant una part de la seva vida privada. A banda d’aquesta part més interior, el pintor també presenta diversos quadres de la vida quotidiana al carrer, fixant-se en les postures i les actituds de la gent. Les obres, pintades totes amb aquarel·la, requereixen una gran dedicació i precisió

A l’espai dedicat a les obres de Llongueras s’hi poden trobar diferents escultures i treballs sobre paper, que permeten conèixer una faceta més desconeguda de l’artista. Les obres d’Ureña i Llongueras es podran visitar al Castell del municipi fins el dia u d’agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura