La Coral Cypsella del CE Montclar presenta la programació per commemorar el 40è aniversari

Dins la programació, que inclou des del pregó de la festa major fins a la festa de la cançó de muntanya , hi ha tres plats forts a destacar: La gira del concert amb l'Orquestra Simfònica de Canet de Rosselló, l'Exposició del 40è aniversari i la taula col·loqui "El cant Coral a Catalunya i a Sant Feliu de Guíxols". Alexis Cubó, des de la regidoria de Cultura, reconeix la bona relació i col·laboració entre ajuntament i entitat. Destaquen que "sempre els tindran al seu costat" i que la relació té una llarga trajectòria cap al futur.

La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar, que és presentada per l'alcalde com una de les referents per activitat i tradició a Sant Feliu de Guíxols, presenta la programació que commemora el seu 40è aniversari. Enguany els ha estat encarregat el Pregó de la Festa Major ganxona 2024. Un clar exemple que, per al consistori municipal, són una entitat que representa Sant Feliu amb orgull i dedicació.

Fer quaranta anys és un recorregut molt important i una fita que ha de recordar la feina dels cantaires que han passat per l'entitat durant tots aquests anys. Per això s'ha presentat aquesta gran programació: La qual ha estat separada per una part per concerts i l'altra per esdeveniments relacionats amb actes que recorden i destaquen la importància del moviment i tradició coral ganxona.

Dins la programació, que inclou des del pregó de la festa major fins a la festa de la cançó de muntanya , hi ha tres plats forts a destacar: La gira del concert amb l'Orquestra Simfònica de Canet de Rosselló, l'Exposició del 40è aniversari i la taula col·loqui "El cant Coral a Catalunya i a Sant Feliu de Guíxols".

En Cláudio, director de la coral, avança alguns dels detalls a escala musical del cançoner d'Elgar i de l'Oratori de Nadal, que és ni més ni menys, que de Bach. En el seu discurs, s'hi poden sentir noms de solistes ganxones com Tina Girona i Gina Reyner.

A banda de la programació presentada, hi ha altres actes que van arribant a les mans de la coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar. Per estar actualitzats de canvis i confirmació d'esdeveniments, consulteu les xarxes socials municipals i el web wwww.guixols.cat 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura