Sant Feliu inaugura la 33a Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme

L'Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha inaugurat la 33a Exposició de filatèlia. Aquesta es troba al Monestir i ha comptat amb la participació d'una cinquantena d'expositors catalans. Enguany, la mostra està dedicada a la gent gran i vol homenatjar el Casal Tueda, el Casal Salvador Espriu i les residències Suris i Centre de Dia. L'exposició es pot visitar fins al 25 de setembre.

12.000 segells i cartes és el que es pot trobar a l'exposició Filatèlica i Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols. La proposta ha augmentat en un 70% el nombre de col·leccions respecte a l'any anterior i ha comptat amb la col·laboració de col·leccionistes d'arreu de Catalunya i la Catalunya Nord. Això fa que, a banda de la quarta planta del Monestir, només entrar a l'edifici ja s'hi pugui trobar un petit tastet de la mostra. A banda de la col·lecció de filatèlia, també hi ha exposicions d'altres temàtiques.

En total, l'exposició compta amb 35 col·leccionistes de filatèlia i 18 d'altres temes. L'acte inaugural ha captat l'atenció de ciutadans i membres de l'Associació filatèlica ganxona que han pogut veure el segell per aquest any. Un cop dins, s'han pogut visitar les diferents col·leccions, totes elles evocant part de la història del país a través de cartes, xapes i àlbums musicals.

La bona rebuda i l'augment d'expositors és el que encoratja a l'entitat a organitzar aquesta exposició i altres actes durant l'any.

De fet, l'exposició filatèlica es veurà complementada per la Primera Trobada de Filatèlia a Catalunya el 16 de setembre on hi haurà conferències i xerrades.

D'altra banda, el dijous 21 es presentarà al Monestir el llibre "La febre dels cromos". Tres esdeveniments que permeten a la ciutat potenciar el patrimoni cultural local i mostren l'afició que hi ha cap a la filatèlia a Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura