Onze restaurants participen en la 26a edició de 'la Sèpia i la Clova'

Torroella de Montgrí

Data: 13/05/2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit celebren des d'aquest diumenge i fins el 15 de juny les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova posant en valor el producte de proximitat i la qualitat de la gastronomia del municipi. 

Tot preparat per donar el tret de sortida a la 26a campanya gastronòmica de la Sèpia i la Clova de l'Estartit en una edició que té major participació d'establiments que en les darreres.

Enguany hi participen onze restaurants -nou de l'Estartit i dos de Torroella- elaborant menús que costen entre 35 i els 48,50 euros que es podran degustar del 15 de maig al 15 de juny. Aquests menús estan formats per entrant, plat principal i postres i van acompanyats de vins del Celler Castell de Peralada, patrocinador de l'esdeveniment.

L sèpia i la clova són, com bé indica el nom de la campanya, la columna vertebral dels diversos menús que han confeccionat els restaurants amb productes de proximitat provinents de la confraria de l'Estartit i altres confraries properes al municipi.

La campanya té un doble objectiu: continuar potenciant el turisme a través de la gastronomia i posar també en valor el sector primari de la comarca, en aquest cas, la pesca.

Els restaurants que participen en la campanya són: Restaurant Picasso i Carcan de Torroella; i els Restaurants La Sal, Nereida, Club Nàutic l'Estartit, Medes II, Palmera, Alba, Xula, Galera de Can Pau i Can Dalfó, de l'Estartit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura