Palafrugell recupera la representació dels Pastorets

Palafrugell

Data: 15/11/2017


"Els Pastorets" tornaran a  aixecar el teló del teatre de Palafrugell aquest Nadal. Després de dos anys d'aturada, la representació més tradicional de les festes nadalenques es tornen a escenificar de la mà de l'Agrupació Teatral Les Bambolines. "Els Pastorets" s'havien aparcat des del 2015 quan portaven 8 temporades consecutives programant-se. Enguany han decidit tornar a tirar del carro al que tots els actors, actrius i persones involucrades s'hi han sumat.

Prop d'un centenar de persones tiren endavant aquesta representació que es caracteritza pels nombrosos efectes especials de foc, neu, pirotècnia, música en directe i la ja clàssica entrana en escena d'un burro català. L'escenografia de la funció està formada per 30 decorats, alguns d'ells que reprodueixen espais emblemàtics de la vila. Seguint l'afany de modernitzar i posar al dia la teatralització dels clàssic de Folch i Torres, aquest Nadal aposten per millorar la sonorització.

La representació de "Els Pastorets" que té els seus orígens en el municipi als anys 50 es portarà a terme l'1, 7 i 14 de gener a les 6 de la tarda. Les entrades es posaran a la venda a partir del 12 de desembre al mateix teatre municipal o on-line.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura