Avui s'acaba la Festa del Cinema amb entrades a 2,90€

INTERVÉ: Sandra Servando, segona responsable als OCINE Platja d'Aro

Aquest dimecres s'ha acabat la Festa del Cinema. 3 dies amb les entrades per veure una pel·lícula a la gran pantalla per menys de 3 euros. A la província de Girona s'han addherit a la campanya els cinemes Ocine de Blanes, Platja d'Aro i Girona; també de la capital els Odeon de l'Espai Gironès i els Albéniz, els Cat Cines de Figueres i també els cinemes d'Olot. Aquesta era la 14a edició d'aquesta festa del cinema que va néixer amb l'objectiu d'atraure el públic juvenil a les sales. Justament aquest dimecres la promoció ha coincidit amb el dia de l'espectador i per això ha estat el dia amb les sales més plenes.

La promoció se celebra dos cops l'any per conviadar els espectadors a reconnectar amb els cinemes i veure les millors pel·lícules de la cartellera. El funcionament és ben senzill, només cal registrar-se al web de l'esdeveniment i ensenyar l'acreditació impresa o bé des de la pantalla del mòbil a la taquilla dels cinemes per poder gaudir d'un descompte de més de la meitat del preu de l'entrada. 

Les sales de cinema posen totes les pel·lícules a un únic preu, 2'90 €. Un esquer pels que van menys al cine i una bona oferta pels que habitualment el consumeixen. 

Entre les pel·lícules més comercials de la cartellera que s'han pogut veure a un preu reduit hi ha l'estrena de Marvel 'Vengadores: Infinity War' o 12 Valientes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura