Palamós et proposa fer el vermut a la ciutat

Intervé : Lluís Puig, Alcalde de Palamós

Una trentena de bars i restaurants participen d'una campanya de dinamització comercial que arriba a la seva tercera edició

Tercera edició de la Campanya del Vermut a Palamós que pretén dinamitzar els diumenges a la ciutat en temporada mitja. Una trentena de bars i restaurants participen en la campanya que també té concerts cada diumenge.

Ajuntament i Fecotur proposen durant els mesos d'abril i maig que vinguis a fer el vermut a Palamós. Hi participen una trentena de bars i restaurants i s'amanitza amb concerts cada diumenge des d'un indret de la ciutat.

Actuacions cada diumenge

Diumenge la zona del mur lluïa aquest aspecte mentre Diana's Pipol cantava temes de jazz. Va ser la primera de les actuacions que seguiran amb Men in Swing diumenge 18, Álex Dj diumenge 9 de maig i Tona Gafarot i Toni Molina diumenge 23 d'abril.

El colofó final de Vine a fer el vermut a Palamós, el comerç obert t'espera serà el 2 d'Octubre amb la segona edició de la Fira dels MIllors Vermuts de Palamós, activitat inclosa dins el Palamós Gastronòmic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura