Escriptors i vins empordanesos, protagonistes de la cloenda de "Llegir l'Empordanet"

La Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d'Aro ha viscut la cloenda de la segona edició de 'Llegir l'Empordanet'. Un esdeveniment organitzat per les Biblioteques del Baix Empordà que han fet coincidir amb el cicle Biblioteques amb DO de Catalunya i que, en aquest cas, combina l'escriptura i els vins empordanesos.

El Baix Empordà compta amb un gran nombre d'escriptors de qualitat i amb l'objectiu de donar-los a conèixer les biblioteques de la comarca ja fa més d'un any que van impulsar aquest nou esdeveniment cultural.

Els protagonistes d'aquesta segona edició han estat reconeguts escriptors de la comarca com Joan Gasull, Miquel Martín, Pere Maruny i Joaquim Pijoan. Integrants de l’Associació de dones de Santa Cristina Ermessenda han estat les encarregades de llegir un fragment de les obres dels quatre escriptors.

L’esdeveniment cultural, que va tenir lloc al pati de l’equipament municipal, finalitzava amb un ball popular a càrrec del grup Back to you, format per Marta Rosés i Nacho Alonso.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura