Andrea Bocelli ofereix un recital de prestigi per tancar Cap Roig

Palafrugell

Data: 23/08/2018

El tenor italià Andrea Bocelli va emociona Cap Roig en un generós concert de més de dues hores que van certificar el per què és una de les veus italianes que ha donat la volta al món. 

Després del concert frustrat de l'any passat, el públic s'esperava amb candeletes una cita llargament anhelada i que va ser el colofó perfecte per tancar el festival. 

"La donna è mobile" del Rigoletto de Verdi va obrir un recital que va comptar amb la complicitat imprescindible de la soprano Maria Aleida, que va ser una partener a l'alçada de Bocelli, a més d'una quarantena de músics de la GIOrquestra. 

Durant la primera part van interpretar temes com "O soave fanciulla" de la Bohème de Puccini o "Brindisi" de la Traviata de Verdi que va deixar el públic dempeus i llest per una segona ronda. 

Al segon acte, punt i a part. Bocelli, ja sense companyia femenina, va canviar de registre per interpretar algunes de les cançons més mítiques del seu àlbum "Cinema" com "Amarcord", "Granada" o "Over the rainbow" i va llançar una primícia,  "If only", el primer tema escrit pel tenor en 14 anys i que forma part del seu disc "Si" que sortirà el proper 26 d'octubre. 

Les postres són sempre el millor i per això Bocelli va deixar pel final "Bésame mucho", "Con te partirò" i l'eterna "Nessun Dorma" del Turandot de Puccini, que va arrancar una ovació d'un públic que fa dècades que s'ha rendit als peus l'artista.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura