Porta Ferrada ja ha venut més de 25.000 entrades

INTERVÉ: Albert Mallol, director de Porta Ferrada

Gran ritme de venda d'entrades de l'edició 2019 del Festival Porta Ferrada. A falta de pocs dies perquè l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols obri les portes aquest divendres, el certamen ganxó ha superat el 50% d'entrades venudes en una vintena dels seus espectacles programats.

És el cas dels dos shows inaugurals, pertanyents al festival d'humor Singlot, que tindrà lloc aquest cap de setmana. Tant David Broncano i els seus companys del programa televisiu 'La Resistencia', com Andreu Buenafuente, Berto Romero, Carlos Latre i molts més còmics amb l'homenatge a Pepe Rubianes, 'Hem de parlar, tete', ratllen el sold-out tècnic en els seus respectius muntatges de divendres i dissabte. 

Pel que fa pròpiament al festival de música, Porta Ferrada va penjat el cartell de totes les entrades venudes ràpidament al concert de Manolo García, inicialment programat una sola nit, la del dissabte 13 de juliol. La celeritat amb la que es van esgotar tots els passis va fer que sortís a la venda una nova data, la del 12 de juliol. García oferirà un espectacle molt especial en què mostrarà la versió més acústica de la seva música. Paral·lelament, destaca l'exposició pictòrica que tindrà lloc al Monestir durant el juliol, a càrrec també del cantautor de Barcelona. 

El 29 de juliol tindrà lloc el segon espectacle amb 'sold-out'. Es tracta de l'homenatge a Queen amb el tribut 'God Save The Queen', en un any en què tot allò relacionat amb Freddie Mercury i els seus ha gaudit de molt èxit, gràcies en bona part al film 'Bohemian Rhapsody'. 

Estan a punt del sold-out també el concert familiar amb El Pot Petit, el 4 d'agost, i el que oferirà la banda nacional de rock Marea el 10 d'agost. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura