Setmana de microconcerts a l'Escola de Música

INTERVENEN: Lluís González, director de l'Escola de Música // Salvador Calabuig, regidor de l'Escola de Música i d'educació

Els i les alumnes de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro han mostrat a les seves famílies el que han après durant aquest curs. Ho han fet a través de 16 passes en format de microconcert, d'un temps aproximat de mitja hora i celebrats amb petits grups bombolla.

Del 17 al 21 de maig a les aules on els alumnes aprenen s'han convertit doncs en sales de concert, fet que els facilita enfrontar-se a tocar en públic, ja que durant els dies previs han pogut practicar des del lloc on actuarien, com si fossin professionals fent proves de so abans de rebre els seus fans. Els professors de l'Escola posen en valor que aquesta activitat potencia l'esforç individual.

Des de l'arribada de la pandèmia l'Escola de Música s'ha vist afectada per les restriccions. En aquest sentit van apostar per crear 'Música i descobertes', un nou cicle d'activitats que obrís les portes de les seves instal·lacions als ganxons i ganxones i apropessin la cultura a la ciutat.

Seguint les normes per frenar la pandèmia, s'ha limitat l'aforament, i seguit el distància, mans, mascareta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura