Marrecs de Salt i Capgrossos de Mataró estrenen la temporada a Fontanilles

L'Empordà

Data: 12/03/2018

Intervenen: Sebastià Morató, president de Marrecs / Cugat Comas, cap de colla de Capgrossos

Arrenca la temporada castellera i ho fa al bell mig del Baix Empordà. La diada Castellum de Fontanilles va rebre aquest diumenge dues de les colles més matineres de l'any, Marrecs de Salt i Capgrossos de Mataró. Totes dues van completar sense problemes el programa a base de castells de set que duien a plaça.

Tant saltencs com mataronins s'estrenaven enguany després d'assolir les millors temporades de les seves respectives històries el curs passat. Ara, per tant, els primers passos d'una temporada que cada vegada comença més aviat passen sobretot per provar peces noves i donar rodatge als castellers. En una diada particular amb quatre rondes, els Marrecs van descarregar el 5 de 7, el 7 de 7, el 3 de 7 i el 4 de 7. Capgrossos va fer una actuació semblant, canviant el quatre pel 4 de 7 amb agulla. El migdia a Fontanilles va acabar amb dos pilars de cinc. 

Per segon any, la diada Castellum es feia de forma paral·lela a la Fira de l'Oli. Diverses parades de productes artesans, amb l'oli empordanès com a protagonista, van omplir els carrers de Fontanilles. La jornada  va acabar amb un dinar popular. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura