L'opera Tosca de Puccini, el primer espectacle de l'associació Culturejant aquest 2024

L'Òpera Tosca de Puccini ha estat el primer espectacle programat per l'Associació Culturejant aquest 2024. L'obra ha omplert la sala de les Escoles Velles de Castell d'Aro, on un centenar de persones han pogut gaudir de la representació. Culturejant és una entitat que treballa per acostar la cultura a la ciutadania i per aquest febrer i març ja tenen dues funcions programades.

L'associació Culturejant ha estrenat la programació per aquest 2024. Ho ha fet amb la representació de l'Opera Tosca de Puccini. Una obra en petit format que ha permès a l'entitat estrenar-se en el nou espai de les Escoles Velles.

La soprano Natasha Tupin, el tenor Nacho Guzmán i el baríton Fernando Álvarez, amb Juli Rodríguez al piano han commocionat als més de 160 espectadors que han aplaudit durant el transcurs de l'obra. La representació que programen el mes de gener és especial per dos motius. Per ser la primera de l'any, però, sobretot perquè l'entitat va començar a programar espectacles el mes de gener de 2019.

L'Associació Culturejant programa activitats culturals al municipi durant els mesos de primavera, tardor i hivern. Van néixer per donar una oferta cultural a la Vall d'Aro fos cinema, música, literatura o teatre. Per aquest 2024 ja tenen tancades dues dates més.

Amb l'òpera han iniciat el seu cinquè any des de la seva fundació i volen continuar apropant la cultura als veïns i veïnes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura