La Diverbeach ho torna a aconseguir amb 5.000 persones a Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 25/08/2018

Es defineixen com el pitjor grup de versions de la història, però pel poder de convocatòria que tenen ningú no ho diria. L'Orquestra Di-Versiones va tornar a triomfar amb la presència d'unes 5.000 persones a una nova edició del que és per molts el seu concert més esperat de l'any: la Diverbeach de Sant Antoni de Calonge.

Tota la setmana pendents del temps, però ells, arrauxats com sempre, van decidir tirar el concert endavant. Va ploure al migdia i a la nit, però al vespre es va fer el miracle i tots els assistents, caracteritzats amb la temàtica "guiri" d'enguany, van gaudir de la banda amb les versions menys serioses i més corejades de totes les comarques gironines. 

Els Di-Versiones no s'estan de res i ho demostren amb cada un dels macroesdeveniments que monten, a part de les multituds que arrosseguen a les festes majors. Aquest any ha estat un dels de més activitat pels de Calonge amb la gravació del Diverdiscu a la Mirona, la segona Diverclandestina i una altra exitosa Diverbeach. Aquesta vegada fins i tot es van permetre acabar-la amb focs artificials per posar un fi de festa de somni a l'estiu a la Costa Brava. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura