SomReggae, 11 anys sintonitzant l'alegria

Intervé: Gerard Rius, SomReggae FM
 
Qui busqui sintonitzar l'alegria té en el 106.0 de la fm la clau d'accés al bon rotllo. Des de fa 11 anys SomReggae FM envia  a través de les ones el bo i millor de l'escena Reggae, Ska i Rock and Roll.

Somreggae FM va néixer el 2009 per fer visibles una varietat de gèneres no comercials relacionats amb la música jamaicana. Al llarg de més d'una dècada, l'emissora les ha vist de tots colors però ha sabut sobreviure i reivindicar-se com un producte únic amb un públic fidel.


Una família que fa anys en un moment ben estrany, però fidels a la seva idiosincràcia de no pordre l'alegria tenen reptes importants per aquest estiu com per exemple participar a la Festa Major de Platja d'Aro

A més de punxar la millor música d'arrels jamaicanes SomReggae fm també emet programes tan nacionals com internacionals. Alguns noms que han fet fortuna a les ones són Blue Beats FM, Raguem Reggae des de Barcelona, Sonidero Caribe des del País Valencià, Skandalo en las ondas des de Saragossa, Carne Cruda des de Madrid, Kanarias Reggae des de Tenerife o Pedro Reggae amb Pete David des del Perú.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura