El Singlot PRO reuneix a creadors, productors i exhibidors del món de l'humor

Aquest divendres ha tingut lloc al pati de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols el Singlot Pro, la secció del festival Singlot dedicada als professionals del sector de les arts escèniques que treballen la comèdia i l'humor a escala nacional. Unes jornades que després de tres edicions ja s'han establert en la indústria de les arts escèniques, esdevenint un punt de trobada entre creadors, productors i exhibidors. La proposta d'aquesta quarta edició es basa en les ja conegudes Jornades Professionals i espais de debat.

Una de les característiques d'aquesta convocatòria al SINGLOT PRO és que abarca propostes de companyies i productores emergents, independents i consolidades. Amb aquesta iniciativa el SINGLOT PRO continua donant suport a les companyies amb un potencial creatiu i còmic indubtable. 
Enguany s'han seleccionat 16 propostes, entre elles "El yonki del dinero" de Miguél Pérez i Francisco Justo Tallón "Mafia" de The Mamzelles, "Dr Winologo" de Willy Toledo o "Cireres y lentejuelas" de La Melacncomica.

El SINGLOT PRO en xifres va reunir el darrer any a més de cinquanta agents culturals i a més de 14 creadors amb els seus projectes artístics. Enguany el SINGLOT rebrà l'assistència de més 70 professionals i per primera vegada ha comptat amb presència internacional.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura