Mika es converteix en el rei de Cap Roig

Palafrugell

Data: 07/08/2022

Després de Camilo, Mika va ser l'encarregat de pujar a l'escenari de Cap Roig. En un concert on s'havien exhaurit totes les entrades, el cantant libanès va fer gaudir als espectadors amb un repertori on van sonar cançons com Grace Kelly o Underwater, acompanyades d'una forta il·luminació i una vitalitat de l'artista, que va caure de peu al festival. 

Mika va sortir a passar-s'ho bé al Festival de Cap Roig. El cantant de Beirut va demostrar l'energia que té damunt de l'escenari des del primer segon de concert, posant-se al públic del festival a la butxaca només començar. De fet, la primera cançó ja la va fer enmig d'uns espectadors entregats que van poder tocar i veure de ben a prop el seu artista preferit, mentre cantaven plegats Lollipop. I és que Mika va passejar-se pels jardins de Cap Roig com si fos casa seva, baixant de l'escenari i movent-se per les diferents files de platea durant l'inici de Big girl, traient a ballar als espectadors, tot fent-los part del concert.

La roba negra del principi de la nit va donar lloc a una jaqueta i uns pantalons totalment "pink" que més que un color, per Mika simbolitza una filosofia de vida. Al repertori no hi van faltar els grans èxits del cantant com Relax, Underwater, Love Today i Grace Kelly, acompanyant els seus últims èxits com Yo Yo. Uns temes que van aconseguir que desapareguessin les cadires de Cap Roig, mantenint de peu a la gent durant l'hora i quaranta minuts de música.

El que va aconseguir Mika va ser anar a una sola veu amb el públic. L'artista va fer apagar les llums i, públic i cantant a la vegada, van cantar plegats les últimes notes d'Underwater, tot il·luminant el cel de Calella amb les llanternes.

Una nit on Mika també va improvisar diàlegs amb el guitarrista i fer broma amb el seu accent castellà.

Si ell va baixar a la zona de platea, el públic també va poder pujar a l'escenari. Primer va ser una dona que el va ajudar a traduir al català el que ell volia dir en anglès. Després va ser el torn d'una noia amb una pancarta on posava "vull ballar amb tu" i que Mika va fer realitat. A ritme de Rain, els dos van saltar plegats a l'escenari veient com la resta d'assistents feien botar les graderies del festival.

Amb un públic embogit amb el concert, Grace Kelly va obrir la traca final de la nit deixant pas a We are golden i acabant amb Love Today, on l'artista va acabant apareixent sense samarreta i amb una corona, demostrant ser el veritable rei de Cap Roig.

Aquesta era l'única parada que el cantant feia a la península durant aquesta gira i Mika va voler allargar-la al màxim. Semblava que l'artista no volgués donar per acabada la nit a Cap Roig, quedant-se damunt de l'escenari fins a pràcticament mitjanit després d'un concert que quedarà gravat en la memòria de molts dels assistents.


Fotografia: José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura