El Festival Porta Ferrada porta un bon ritme en la venda d'entrades

INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic del Festival

El Festival Porta Ferrada escalfa motors i ja ha començat a presentar els artistes que protagonitzaran la 59a edició de l'esdeveniment. La sorpresa ha estat el ritme accelerat de venda d'entrades. Poques hores després d'anunciar els primers noms confirmats, s'han adquirit un nombre d'entrades que reflecteix les ganes que té la ciutadania de tornar a viure concerts i grans festivals de música en directe.

La primera proposta presentada enguany es tracta d'una actuació doble dels gallecs Iván Ferreiro i Xoel López, que tindrà lloc la nit del dijous 5 d'agost sota el nom 'La Noche Atlántica'. Sergio Dalma serà qui protagonitzi la pròxima nit, la del divendres 6 d'agost, a l'escenari del Guíxols Arena. 

Els artistes se sumen als que ja formen part del programa del Porta Ferrada 2021, en haver-se ajornat la seva cita en l'anterior festival. Són, per ordre del dia previst d'actuació, Jamie Cullum, Ben Harper, Simple Minds, Damàris Gelabert, Bad Gyal, Leiva, Kool & The Gang i el show 'God Save The Queen'.

El festival anunciarà un nou nom cada dijous a través de les xarxes socials, mentre acaba de posar fil a l'agulla per oferir una nova edició de l'esdeveniment amb un ampli registre musical per tal que tothom en tingui cabuda.

El director artístic del Festival ha anunciat que la majoria de concerts tindran lloc al Guíxols Arena, i també s'organitzaran tota una sèrie d'activitats de petit format en diferents punts de la  de Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura