Els Surets arriben a Palafrugell

Palafrugell

Data: 30/12/2022

Els Surets, ajudants de Ses Majestats, són a Palafrugell esperant rebre les cartes de tots els nens i nenes a la Fàbrica de Joguines que han instal·lat a la nau de la Bòbila. En aquest espai màgic es poden veure com treballen per tenir a punt tots els regals de cada nen i nena que s'ha portat bé durant tot l'any.

Els Surets, ajudants de Ses Majestats d'Orient, són a Palafrugell per rebre les cartes dels nens i nenes a la Fàbrica de Joguines. Es poden reconèixer pel seu vestuari especial creat amb peces de suro, d'aquí el seu nom.

Concretament, es troben en un espai màgic situat a la nau de La Bòbila, on a través d'un recorregut-espectacle, a la Fàbrica de Joguines dels surets, es poden veure com aquests treballen per tenir a punt tots els regals que la mainada demana als Reis Mags d'Orient.

Es tracta d'una activitat infantil de Nadal única a les comarques gironines.

Els Surets es poden encara visitar el dia 30 de desembre i el 3 i 4 de gener de 2023, de 5 de la tarda fins a les 9 del vespre. Les entrades es poden adquirir al web www.visitpalafrugell.cat, per un preu de 3 € (menors de 2 anys gratuït) o els dies de funció en el mateix horari a taquilla (segons disponibilitat). Les visites estan dividides en franges de 30 minuts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura