Els Pastorets de la Bisbal celebren tres representacions al Teatre Mundial

El Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà ha acollit tres representacions dels Pastorets. Aquest dissabte s'hi ha celebrat l'última sessió amb un gran nombre d'entrades venudes i un públic que ha aplaudit cada escena de l'obra. Els Pastorets són la representació teatral més popular a Catalunya i hi participen actors experimentats i d'altres que fan els seus primers passos dins el món del teatre.

 Els Pastorets de la Bisbal d'Empordà han celebrat l'última de les representacions d'aquest Nadal. Davant d'un Teatre Mundial pràcticament ple, els actors i actrius han fet riure i han aixecat els aplaudiments de tots els espectadors després de cada escena. Uns actors que, conjuntament amb els tècnics, maquilladores i apuntadores formen un equip de 70 persones que treballa des de setembre per preparar la representació teatral.

Aquests assajos setmanals s'intensifiquen a partir del pont de la puríssima i tots els participants es troben diàriament per fer els últims assajos generals.

Els Pastorets de la Bisbal són tres hores de teatre que comencen amb en Lluquet i en Rovelló i com ells veuen el ball dels dimonis. Entre els actors i actrius n'hi ha de novells i d'altres que ja fa anys que pugen sobre l'escenari. Un exemple és l'Oriol, qui aquest any ha fet de Lluquet, un dels papers més importants de l'obra.

En canvi, n'hi ha d'altres que van participar en els Pastorets anys enrere i ara s'han tornat a animar.

Als Pastorets també hi tenen un pes important els participants més joves i alguns d'ells ja han representat diferents papers.

Amb la representació d'aquest dissabte, els Pastorets de la Bisbal han tancat tres actuacions que han omplert de públic el teatre bisbalenc. Ara, ells ja han abaixat el teló fins a les properes vacances de Nadal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura