Carlus Gay i Miquel Martín guanyen dos dels premis Recull

Carlus Gay i Miquel Martín guanyen dos dels premis Recull
El cap de premsa i protocol de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Carlus Gay, ha guanyat els Premis Recull en la categoria de periodisme per una investigació sobre la guerra civil a Blanes feta a quatre mans amb el seu pare.

Els Premis Recull de Blanes són uns prestigiosos guardons literaris que es celebren des de fa 55 anys. El jurat ha reconegut la investigació de Gay i el seu pare, Víctor, pel treball 'Blanes, una memòria històrica'.  

Pare i fill ja han guanyat altres premis com l'Àncora o el Jordi Comas per treballs conjunts i Víctor Gay ha quedat primer dos cops en els Premis Recull.

El premi de narrativa, queda desert

En una decisió inèdita,  el guardó en narrativa va quedar desert. El president del Jurat, Vicenç Villatoro, ho va justiticar assegurant que cap de les obres tenia el nivell suficient.  La resta de guardonats han estat Joan Carles González en poesia, Joan Vilanova en Teatre, el begurenc, Miquel Martín en Retrat Literari i Teresa Barba en Conte Infantil.

Durant gala d'entrega dels premis, celebrada aquest diumenge a Blanes, es va recordar la figura de Jordi Cuixart,  President d'Òmnium Cultural empresonat i enjudiciat a Madrid pels fets d'octubre del 2017.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura