Més de 9.000 espectadors al 38è Festival de Música de Torroella de Montgrí

Intervé: Montse Faura, directora del festival

Més de 9.000 espectadors han passat per la 38a edició de Festival de Torroella de Montgrí, xifrant l'ocupació del certamen en un 89'8%. 

El festival, que ha durat tres setmanes i mitja  ha exhaurit les localitats d'un total de 6 concerts, inclòs el de clausura que va anar a càrrec de la PKF-Prague Philarmonia. 

El Festival ha apostat un any més en la seva programació pels noms consagrats de la música clàssica, per la presentació de nous valors i de programes innovadors i poc habituals així com la recuperació de patrimoni musical, com el  cor Tenebrae interpretant la Missa de batalla de Cererols i una versió imponent de la Missa de Rèquiem de Tomás Luis de Victoria o el  recital ofert pel pianista Joaquín Achucarro en el seu 26è concert consecutiu al Festival. 

Entre els deures que s'ha posat la direcció per l'any vinent hi ha el repte d'apropar-se a un públic jove que sàpiga gaudir de la música clàssica. 

Un dels pilars del festival d'enguany ha estat de nou el Fringe, que durant quatre dies va oferir 18 concerts de joves talents de la música provinents d'alguns dels millors conservatoris i escoles superiors de música d'Europa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura