Comença la XXV Fira del Circ al Carrer de La Bisbal d'Empordà

Aquest divendres comença la Fira del circ al carrer de La Bisbal d'Empordà. El festival se celebrarà durant tot el cap de setmana, que cau en els propers 4, 5 i 6 de setembre. Malauradament aquest any els artistes no podran actuar al carrer de manera habituals. S’han hagut de reubicar els escenaris i finalment seran set els que acolliran tota la programació d'aquesta XXV edició.

Els espectadors i espectadores que vulguin ser presents a la fira bisbalenca encara són a temps d'inscriure's a través del web de la Fira de Circ al Carrer. Les entrades són gratuïtes tot i que al moment de la reserva s'oferirà fer una donació voluntària suggerida de 3 euros per persona. S'ha de tenir en compte que tot i que la pandèmia ens ha afectat a tots/es, la situació de la cultura i el circ concretament és especialment complicada. Moltes companyies estan passant moments difícils i des de l'organització es demana responsabilitat individual a l'hora de reservar i fer donacions per les entrades. Les aportacions econòmiques del públic aniran destinades a la caixa de solidaritat de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) que ja està gestionant ajudes pel sector.

Tal com remarquen les mesures de prevenció establertes, les actuacions seran en espais on es pugui controlar l'aforament i que no siguin visible des de l'exterior per tal d'evitar possibles aglomeracions. D’altre banda, perquè ningú es quedi sense circ, també s'oferirà l'opció de seguir els espectacles en línia i en directe per Televisió Costa Brava. Així com des de la web de l'Ajuntament de la Bisbal o la pàgina de Facebook de la mateixa Fira.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura