Palafrugell celebra un espectacular Carroussel Costa Brava

Data: 21/05/2018

La colla de Palafrugell EKSI!!! ha guanyat el primer premi en carrosses inèdites del Carroussel Costa Brava i el Trofeu honorífic Carnaval de Carnavals, amb aquesta carrossa titulada 'Fantasia del Vent', una colla que a més es va emportar accèssits a la millor comparsa i al millor vesturari. Per primera vegada a la història d'aquesta rua es va donar un empat tècnic de punts entre dues colles que es va resoldre amb vot secret. Finalment la colla EKSI!!! va emportat-se la victòria superant a la colla Garnatxa que convidava als visitants a recular a l'època d'alta costura dels anys 20. El tercer premi va ser per la colla Els Incorrectes amb aquesta espectacular carrossa que portava per nom Endzeit i que va ser mereixedora a més de l'accèssit a la millor originalitat i representació. Darrere seu Els Trompats que van muntar un autèntic festival de música pels carrers de Palafrugell amb sessió de discjoquei en directe damunt de l'Elephant Sound. La colla a més es va emportar l'accèssit a la innovació. En cinquè lloc la colla Imaginació amb 'Chronos, el senyor del temps' que a més va rebre l'accèssit als millors efectes especials; la sisena posició la va ocupar la colla La Greska amb Crazy Rouge, setena la carrossa de la colla Confetti amb 'Fins a l'infinit i més enllà' i en última posició la colla Els Dàlmates amb 'Vintajocs'.

A l'apartat de comparses inèdites la guanyadora va ser The Queens, una colla que s'estrenava al carroussel amb el projecte 'Interestelar'. El segon premi va ser per la colla Els Gentils de Mont-ras amb 'Muts i a la Gàbia'.

En l'apartat de carrosses no inèdites el primer premi va marxar cap a Sant Carles de la Ràpita amb la carrossa Warhammer i el temple de les calaveres. 

En comparses no inèdites el primer premi va ser per les Nimfes de Palamós amb la comparsa 'Viva Cuba Libre Aaasúcar' i el segon per la colla els Emmaskarats d'Olot que presentaven tot un món azteca amb 'Dale Méjico'.

27 mil persones van seguir la desfilada de carrosses i comparses del Carnaval de Carnavals de Palafrugell, un carroussel que es va allargar quatre hores i que un any més ha estat el plat fort de les Festes de Primavera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura