Èxit dels Pastorets de Sant Feliu

INTERVÉ: Antònia Sagrera i Miquel Pelló, directors dels pastorets

També a Sant Feliu de Guíxols hi ha pastorets, de fet aquesta representació teatral fa més de 100 anys que se celebra durant les dates nadalenques a la ciutat ganxona i en concret l'obra que s'hi representa és 'L'Estel de Natzaret'. El públic ha tingut 3 dies per poder veure els Pastorets de Sant Feliu, la última ocasió aquest diumenge al teatre municipal.

Més de 40 persones han actuat als Pastorets, l'obra teatral més popular de Catalunya i que aconsegueix que generació rera generació actui, vegi i participi dels Pastorets del seu poble. 

A Sant Feliu els encarregats de teatralitzar l'arribada al portal amb els pastors còmics, la lluita entre el bé i el mal i la recerca d'una posada pel naixement són els actors de l'Agrupació Teatral Benet Escriba.

Fidels al text original del 1903 però retallat i adaptat amb música i balls per fer-lo més dinàmic i apte per tots els públics els pastorets de Sant Feliu han seguit sempre el text de 'L'Estel de Natzaret'.

Ara ja sí amb el teló abaixat els Pastorets de Sant Feliu ja descansen. Han estat 3 mesos d'assajos i preparatius per regalar a la ciutat un any més els seus pastorets.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura