Alonso Eijo exposa "La llum de l'Empordà" a Begur

Begur

Data: 10/05/2023

Les Escoles Velles Centre Cultural de Begur, acull l'exposició pictòrica d'estil abstracte, "La llum de l'Empordà" de l'artista Alonso Eijo, la qual expressa la llum a través del color. La mostra es pot visitar de dimarts a diumenge fins al 4 de juny.

Les Escoles Velles Centre Cultural de Begur, acull l'exposició pictòrica, "La llum de l'Empordà" de l'artista Alonso Eijo.

Es tracta d'una pintura abstracta amb formes geomètriques lliures, mitjançant la qual crea efectes de suspensió a l'espai pictòric, com si fossin una matèria líquida. Són quadres de gran expressió i de color intens, realitzats amb traços de pinzell molt expressius a través de la tècnica de pintura a l'oli.

L'artista juga amb les coordenades dels colors freds, blaus i verds, i dels tons més càlids, com els grocs i els violetes, i dins aquesta intensitat de pigments la seva pintura aconsegueix un tractament excel·lent de la llum.

La mostra es pot visitar de dimarts a dissabte, de 09.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h; i els diumenges, de 10 a 13.30 h, fins al 4 de juny.Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Teresa Morantfa 35 dies
Carmen fuentesfa 35 dies
Son unos bonitos cuadros de colores intensos y formas abstractas que se mezclan entre si formando composiciones muy hermosas llenas de luz, color y armonía. La fuerza y la viveza del colorido hacen que su obra sea impactante a la vista refle
je muy bien la luz del Ampurdan.


Més articles de Cultura