El FIMAG ha tornat a captivar als assistents

El Festival Internacional de Màgia, ha tornat enguany a captivar als assistents amb més de 70 espectacles a Torroella de Montgrí, amb l'actuació de mags provinents tant de l'àmbit nacional com també internacional. A més, també s'han organitzat tallers sobre màgia per a tots els públics.

L'11a edició del Festival Internacional de Màgia (FIMAG) de Torroella de Montgrí, ha tornat a captivar als assistents amb més de 70 espectacles repartits per 11 espais del municipi, entre ells l'Auditori de l'Espai Ter, la Plaça de la Vila, el Passeig de Catalunya, el Cinema Montgrí, el Convent de les Clarisses o la Plaça Ernest Lluch.

La programació s'ha dividit en tres grans àmbits: Gran Màgia, Màgia Singular i Màgia Popular. Han participat mags provinents d'arreu del país i també de diferents parts del món com Rússia, França, Corea del Sur i Suècia, els quals han encantat al públic amb els seus trucs de màgia i espectacles.

Durant la jornada, també s'han fet tallers dedicats a tots els públics, entre els quals cal destacar els tallers de la maga Cristina Ferrer, dedicats al públic infantil, on la mainada no només ha pogut aprendre alguns trucs de màgia, sinó també a reutilitzar i reciclar els materials.

El FIMAG, per tant, no és només un festival per presenciar espectacles de màgia, sinó també ofereix al públic la possibilitat d'interactuar amb l'il·lusionista i participar en diversos tallers on es poden aprendre alguns trucs de màgia i conèixer molt més el món de l'il·lusionisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura