El circ arriba a La Bisbal

La Bisbal d'Empordà

Data: 19/07/2019

Durant aquest cap de setmana es podrà disfrutar de la 24a Fira del Circ de la Bisbal. L'acte presenta companyies d'arreu del món amb més de 50 espectacles per intentar arribar a més públic.

El tret de sortida serà aquesta nit a càrrec del Cirque la Compagnie, que presenta un festival ple d'humor i música en directe.

La Fira, que cada any aconsegueix captar unes 30.000 persones de públic, vol millorar aquests nombres i és per això que busca ajustar més els horaris i també, introdueix nous espais com el Terracotta Museu, acabat de reformar,el Barri del Convent, on hi viu el 30% de la població, i la Plaça de la Sardana.
Una dada important és el creixement de participació de companyies nacionals com el valencià El Fedito i els catalans Amer & Africa amb l'espectacle Envà.

Internacionalment, s'ha de destacar l'alemany Danilo Marder, un dels millors equilibristes sobre mans del món i el grup Control Freak, que venen des d'israel.
El festival també vol promocionar les escoles de circ. Durant el cap de setmana, diverses escoles d'arreu del món presentaran els seus espectacles. Dissabte tindrà lloc l'exibició de l'Escola de Circ de la Bisbal d'Empordà, amb més de 100 alumnes arreu de la província.

En aquesta edició, s'ha consolidat  l'Espai Fira, on es pot disfrutar de foodtrucks i espectacles d'artistes emmergents. També es manté el Fira Bar on s'hi poden veure exhibicions de petit format.

L'últim any, el festival va rebre una puntuació per part dels usuaris del 8,98 sobre 10.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura