Comença la 36a Campanya Gastronòmica 'Pals i la Cuina de l'Arròs'

Pals

Data: 04/04/2019

INTERVÉ: Sergi Brull, alcalde de Pals

Torna a posar-se en marxa del 5 d'abril al 12 de maig la Campanya Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs amb la participació de vuit restaurants del municipi.

Els vuit restaurants participants en la campanya són l'Antic casino, Ca la Teresa, Can Rubén, El Mirador de Pals, El Pedró, Golf La Costa, La Vila i La Pahissa del Mas. Tots ells ofereixen un menú preparat especialment per a l'ocasió que té com a plat principal l'arròs de Pals.

Des del municipi ja no contemplen l'opció d'estar un any sense realitzar la campanya de l'arròs, i és que han consolidat una tradició, un producte i una campanya gastronòmica que ha situat Pals com a referent turístic i, l'arròs de Pals, com a producte destacat per la seva qualitat i singular textura.

A més de la gastronomia, la campanya està dotada de diverses activitats complementàries que fan més atractiva la visita al municipi com la passejada pels arrossars o la Ruta de l'Arròs amb el Xiulet de Pals. Com a novetat d'enguany el cuiner palafrugellenc Jordi Lineros realitzarà un taller gastronòmic a la Casa de Turisme Rural Ses Garites.

Més enllà de les dates en què s'emmarca la campanya gastronòmica, destaquen també la plantada tradicional de l'arròs que se celebra al juny i la sega tradicional prevista pel mes d'octubre.

A l'acte de presentació, que s'ha realitzat a la Torre de les Hores ubicada al nucli antic de Pals, hi han intervingut la regidora de l'àrea de turisme, Sílvia Monar, els representants dels Molins Arròs L'estany de Pals i Arròs Molí de Pals, el dissenyador de vestits de núvia Josep Maria Peiró i l'alcalde del municipi, Sergi Brull.

L'Ajuntament ha aprofitat la jornada per fer entrega d'uns distintius a diverses empreses del municipi que defensen la filosofia ''cittaslow''.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura