Platja d'Aro estudia canviar el nom del 'Carnaval dels Carnavals' per respectar la marca

Data: 14/05/2018

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro estudiarà el canvi de nom de la rua de carnaval de primavera que aquest any s'estrenava amb la marca 'Carnaval dels Carnavals'. Aquest nom va obrir una polèmica amb Palafrugell que porta molts anys defensant aquest mateix eslògan en el seu Carroussel Costa Brava. Sense voler començar cap guerra l'Ajuntament de Palafrugell que prèviament havia ironitzat amb la coincidència, va reunir-se amb representants de l'ajuntament platjarenc que de seguida van mostrar la seva predisposició a canviar el nom de la nova rua.

Des de Castell-Platja d'Aro entenien el carnaval de Palafrugell com el Carroussel Costa Brava dins de les Festes de Primavera i van posar Carnaval dels Carnavals a la nova rua per descriure l'essència d'aquesta desfilada de les millors comparses i carrosses dels carnavals d'hivern.

Platja d'Aro mantindrà la data
Palafrugell va aprofitar la reunió per proposar també a Platja d'Aro un canvi de data perquè no s'enganxessin els dos carnavals i perquè les carrosses de Palafrugell tinguessin també l'oportunitat de desfilar a Platja d'Aro. Des de la Vall d'Aro mantindran però la rua pels vols del pont de maig perquè en aquesta primera edició els va funcionar molt bé i els va sorprendre l'èxit de públic.

Calmada la polèmica Palafrugell celebrarà aquest diumenge el Carroussel Costa Brava, carnaval de carnavals, amb una quarantena de colles que desfilaran pel centre de la vila i safisfets per haver defensat la seva marca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura