El 'boom' Stay Homas arriba a Porta Ferrada

INTERVENEN: Guillem Boltó i Klaus Stroink

Els Stay Homas es desconfinen i surten de Barcelona per primera vegada per portar els ja popularíssims temes que han creat durant el confinament al Porta Ferrada. Feia setmanes que al Guíxols Arena hi penjava el cartell de sold-out i el trio de companys de pis van respondre amb tot l'entusiasme i l'entrega propis del que era només el tercer concert de la seva carrera. 

De moment, aquest estiu en tenen pendents tres més i una gira internacional el 2021 amb 24 dates anunciades. I tot va començar només fa cinc mesos, quan en Klaus, en Guillem i en Rai, companys de pis, van quedar confinats junts i van començar a fer cançons sobre la situació a Instagram.

La bola es va anar fent enorme, van arribar les col·laboracions telemàtiques amb noms famosos i així fins a crear una trentena de peces que acumulen milions de visualitzacions. Sense anar més lluny, actualment tenen 420.000 seguidors a Instagram. Tot i això, volen seguir amb el projecte però fent-lo compatible amb les seves respectives carreres com a músics dels grups Buhos i Doctor Prats. 

Al Festival de la Porta Ferrada hi van portar els elements que els han acompanyat en aquest breu i intens viatge: les plantes i les bombetes del terrat on es gravaven i, sobretot, el ja famós cubell a mode d'instrument de percussió. No hi van faltar, òbviament, la majoria de les seves cançons. Entre ells, 'hits' d'aquest 2020 com 'Gotta Be Patient', 'Estamos Mal', 'Volveré a Empezar', la celebradíssima 'The Bright Side', o aquest 'In The End'. Un tema que, al cap i a la fi, parla de trobar a faltar les mares. Si el 2021 ve amb tants viatges com promet, les acabaran trobant a faltar molt. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura