Can Kiku guanya la Millor Ganxotapa de Tardor 2023

L'edició de tardor 2023 de la campanya ganxotapes ha estat un veritable èxit de convocatòria, qualitat i participació, amb el restaurant Can Kiku com a guanyador.

El restaurant Can Kiku ha estat l'establiment guanyador de la campanya Ganxotapes d'aquesta tardor 2023 a Sant Feliu de Guíxols, seguit del restaurant Malcriat i el restaurant Villa Laura, respectivament.

Així, la campanya d'aquesta tardor ha estat espectacular, amb un total de 27.000 tapes servides, és a dir, 8.000 més que a la primavera passada i 14.000 més que a la tardor del 2022.

De fet, han estat 194 els concursants que han participat aportant els llibrets complimentats del tot, un volum de participació que pràcticament dobla el de les dues convocatòries anteriors.

Amb tot, del 20 d'octubre al 19 de novembre, Sant Feliu ha celebrat la proposta Ganxotapes Tardor 2023, tot aportant la fórmula de tapa i beguda a un preu de tres euros, i on també ha anat bé la fórmula de menús de tapes.

En aquesta ocasió, el guanyador, el restaurant Can Kiku, ha elaborat un total de 3088 tasts de la seva ganxotapa guanyadora.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura