Sant Feliu de Guíxols inaugura l’exposició de cartells de Carnaval 2024

Ja es pot visitar l'exposició dels cartells de Carnaval 2024 al patí de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Fins al dia 11 de febrer, totes les mostres que es van presentar al concurs estaran exposades al consistori. La inauguració de la mostra és el tret de sortida del Carnaval a la ciutat.

El patí de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha inaugurat l'exposició dels cartells de Carnaval 2024. En total, en són 23 on hi ha el guanyador d'aquest any, però també la resta de propostes que s'han presentat. Aquesta inauguració es pot considerar l'inici del Carnaval a la ciutat.

El cartell guanyador d'aquest 2024 és d'en Quin Díaz. Ell ja ha participat altres vegades en concursos d'aquest estil i el que volia era fusionar la marca Guíxols amb Carnaval.

Durant la tarda de dissabte, veïns i membres de les colles han passat a mirar els diferents cartells exposats. Aquest concurs és una manera més de fer partícips als ganxons i ganxones del Carnaval

Aquesta mostra de cartells és també el tret de sortida de les exposicions d'artistes locals a l'Ajuntament.

Ara, però, toca gaudir del Carnaval i Sant Feliu ja ho ha fet amb aquesta exposició i una cercavila que ha començat a animar les colles de cara la rua de divendres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura