La Dansa de la Mort tornarà a desfilar a Verges per Dijous Sant

Verges

Data: 02/03/2022

La Dansa de la Mort tornarà a desfilar a Verges per Dijous Sant, després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia. Des de l'Ajuntament asseguren que tornen amb molta il·lusió. Les entrades per veure l'espectacle es posaran a la venda d'aquí a dues setmanes.

Els carrers de Verges tornaran a omplir-se de gent i misteri durant la nit de Dijous Sants. Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, la processó i l'esperada Dansa de la Mort, es tornaran a celebrar.

Veurem els cinc esquelets ballant al so d'un timbal representant el pas del temps i la fragilitat de la vida i la resta d'escenes de la representació teatral de la vida i la passió de Jesucrist. Enguany els organitzadors tornen amb força i entusiasme per ensenyar el que han preparat. Aquest any hi haurà novetats en la processó, especialment en el material, de moment, però no s'han anunciat gaires més detalls.

La processó de Verges declarada Festa Patrimonial d'Interès Nacional és una de les més antigues de Catalunya. La dansa de la mort, és un espectacle tenebrós i macabre de més de 7 segles d'història. Abans de la pandèmia, aplegava a unes 5.000 persones. Les entrades per veure la teatralització es posaran a la venda d'aquí un parell de setmanes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura