Arriba el Nadal amb el pessebre de la Porta Ferrada i el passatge La Màgia del Nadal

Intervé: Marce Del Río Muela, presidenta Associació de Festes ganxones

A Sant Feliu de Guíxols es respira Nadal. Després del concert del passat divendres, el municipi ganxó va inaugurar el pessebre de la Porta Ferrada i l'itinerari nadalenc La Màgia del Nadal. 

El pessebre és el tradicional portal de Nadal amb Sant Josep, la Verge Maria, el nen Jesús, la mula, el bou i l'àngel. La seva inauguració va anar acompanyada pel concert de tres corals de la ciutat. La Coral Cypsella, el Cor del Monestir i l'Escola de Música han aportat les cançons de la jornada, animant el públic amb cadascuna de les nadales.

A banda de música, per combatre la fred també s'ha repartit un got de xocolata calenta amb melindros a tothom qui ho demanés. 

L'altre de les activitats d'aquest cap de setmana va ser l'obertura de La Màgia del Nadal. Organitzat per l'Associació de Festes ganxones, el passatge oferia un recorregut amb diferents escenes nadalenques pels Jardins del Monestir. Un itinerari que ja es va fer l'any 2020 i el seu èxit entre la població ha fet que es repetís.

Amb la col·laboració de l'Associació de Teatre Benet Escriba, a La Màgia del Nadal s'hi han reproduït escenes del pessebre i també dels pastorets carboners. Tots els visitants van poder veure de ben a prop els Reis d'Orient i el Pare Noel, a més dels diferents patges i elfs que els acompanyen durant el Nadal. També van ajudar als pastorets a trobar el tió perdut i, un cop trobat, el van poder fer cagar i sortir del passatge amb un regal. A la sortida també els esperava un got de xocolata calenta, una agradable recompensa després de tot el recorregut. 
Les visites es podien fer entre les 18:30 i les 20:30 i l'entrada de grups es feien cada mitja hora per no tenir moltes aglomeracions durant el recorregut.  Els Jardins del Monestir són un espai que ofereix moltes possibilitats als organitzadors i permet una gran capacitat de públic.


La Màgia del Nadal és una activitat que ha captivat a la ciutadania i s'espera que pugui créixer els propers anys. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura